object1554741850

Google heeft aangegeven de sites die te bereiken zijn via https voorang te geven boven die te vinden zijn via http.

Op termijn zullen sites zonder een zogenaam SSL-certificaat in het geheel niet meer in Google's zoekresultaten voorkomen. Voorkom dat de site in zo'n situatie terechtkomt en laat een certificaat installeren. Teven geringe kosten kan iets dergelijks worden gerealiseerd.

De provider zal kosten in rekening brengen voor deze extra dienst.

Web voor MKB zal eenmalig een bedrag in rekening brengen. Zie hiervoor de tarieven.

Logo.DermaVitalia 364x90

Per 1 december 2017 is er een nieuwe website opgeleverd voor Dermavitalia te Utrecht.

Deze site is te belijken via http://dermavitalia.nl/

De site is technisch gebaseerd op Wordpress. Ook met dit platvorm zijn leuke resultaten te bereiken.

Migratie van Joomla 1.5 of 2.5 naar Joomla 3.9 of hoger

Sinds september 2012 is er een eind gekomen aan de actieve ondersteuning van Joomla 1.5. Inmiddels is de Joomla versie verder ontwikkeld via versie 2.5 (wordt ook niet meer actief ondersteund) naar versie 3. Op dit moment is de meest actuele uitgave 3.10.2.

Belangrijk
Nu het doek dus definitief gevallen is zullen er dus ook geen officiële veiligheidspatches meer worden uitgebracht. Dat houdt in dat, wanneer uw site op Joomla 1.5.x of 2.5.x is gebaseerd, ook uw site gehackt zou kunnen worden. Om nog verzekerd te zijn van een veilige situatie is het dus noodzakelijk dat er een migratie zal moeten worden uitgevoerd zodat uw website weer optimaal veilig kan worden gemaakt.

U heeft 3 opties

Optie 1: u besluit om niet te migreren

Dat is een keuze. U kunt uw site zo laten. U "moet" niets.
Zorg dan wel voor een goede back-up en houd er rekening mee dat de site na een hack uit de lucht kan zijn en dat dit lastig is om te herstellen. Waarschijnlijk kunt u dit niet zelf oplossen en moet u hulp inschakelen.

Optie 2: U besluit te migreren maar wilt het design hetzelfde laten

Wij migreren uw site naar Joomla 3.6 of hoger. Wij installeren tevens nieuwe versies van geïnstalleerde extensies. Wij verhuizen de site naar een server die op PHP 5.x of 7.x draait. De techniek wordt aangepast maar de bezoeker zal geen of weinig verschil zien, maar wel in het geval van PHP 7 een positief snelheidseffect merken.

Optie 3: U besluit te migreren en maakt van de gelegenheid gebruik om voor een nieuw design te kiezen

U wilt een nieuw en eigentijds design, nieuwe functies, nieuwe mogelijkheden die aangepast zijn aan uw nieuwe wensen en uw inmiddels in Joomla verworven inzichten. In dat geval gaan we met elkaar in gesprek. Samen met u nemen wij uw wensen door, passen daar nieuwe functionaliteit op aan en migreren vervolgens de content van uw oude website naar het nieuwe design. Wij verhuizen de site naar een server die op PHP 5.x of 7.x draait.

Als u uw gegevens invult en verstuurt nemen we contact met u op voor een afspraak. Klik hier voor het contactformulier.

Wordpress is het bekenste en meest toegepaste CMS (Content Management System) in de wereld. Het opzetten van een site bij Wordpress zelf is gemakkelijk en wordt vaak zelf gedaan. Anders wordt het als deze site moet worden 'overgeheveld' naar bijvoorbeeld een eigen domein. Een eigen domein heeft veel voordelen zoals gemakkelijker te vinden bij een zoekmachine als Google en een eigen domein geeft u ook de mogelijkheid uw 'eigen' email adres aan te maken. Iets als Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor het verplaatsen of maken van een Wordpress site bij uw eigen domein kunt u uitstekend terecht bij Web voor MKB. Neem contact op voor de mogelijkheden.

wordpress

Er kunnen veel redenen zijn om een website te hebben. Het is belangrijk dat u gevonden kunt worden op internet, maar ook kunt u de website bijvoorbeeld gebruiken om nieuwe klanten werven, producten te verkopen of informatie geven aan een specifieke doelgroep. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen u helpen om uw doelen te realiseren door een passende website voor u te bouwen, met de juiste functionaliteit.

Omdat wij gebruik maken van standaard ontwerpen kunnen wij voor u een mooie en betaalbare website bouwen. Door aanpassing van de kleuren, pagina-indelingen en afbeeldingen (foto's, logo) van de standaard ontwerpen, krijgt de website de juiste "uitstraling". De website wordt zo herkenbaar als de website van úw bedrijf. 

Hier vindt u de 20 standaard ontwerpen waaruit u kunt kiezen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een op maat gebouwde website. Er gelden dan geen standaardtarieven, maar er zal vooraf moeten worden bepaald wat uw wensen zijn. Wij passen naar aanleiding daarvan een schatting in uren toe; u krijgt een bevestiging van hetgeen we hebben afgesproken. Ook hierbij weet u precies waar u aan toe bent. Voor de tarieven klik hier.