Upgradeservice Wordpress

Upgradeservice Wordpress

Migratie van een oudere versie van Wordpress naar de nieuwste versie van Wordpress

Regelmatig vinden updates plaats van nieuwe Wordpress versies. Normaliter zal een update automatisch gaan, maar gaan we naar een hogere versie en dan praten we over een upgrade, dan vindt er in feite een migratie. Zijn er dan veel plugins geinstalleerd en/of er is een niet Wordpress template (=uiterlijk van de site) dan loopt de site onbruikbaar te worden en is een gecontroleerde upgrade noodzakelijk. Anders gaat de site op 'wit'. 

Kortom het is belangrijk regelmatig de site te monitoren op de meest recente software voor de basis, maar ook voor de plugins. Wij kunnen die monitoring voor u doen.


U heeft 2 opties

Indien er een upgrade dient te worden uitgevoerd dan heeft u twee opties:

Optie 1: u besluit om niet te migreren

Dat is een keuze. U kunt uw site zo laten. U "moet" niets. Zorg dan wel voor een goede back-up en houd er rekening mee dat de site na een hack uit de lucht kan zijn en dat dit lastig is om te herstellen. Waarschijnlijk kunt u dit niet zelf oplossen en moet u hulp inschakelen.

Optie 2: U besluit te migreren en maakt van de gelegenheid gebruik om voor een nieuw design te kiezen

U wilt een nieuw en eigentijds design, nieuwe functies, nieuwe mogelijkheden die aangepast zijn aan uw nieuwe wensen en uw inmiddels in Wordpress verworven inzichten. In dat geval gaan we met elkaar in gesprek. Samen met u nemen wij uw wensen door, passen daar nieuwe functionaliteit op aan en migreren vervolgens de content van uw oude website naar het nieuwe design. Wij verhuizen de site naar een server die PHP 8.x ondersteunt.


Als u uw gegevens invult en verstuurt nemen we contact met u op voor een afspraak. Klik hier voor het contactformulier.